Ποιοι είμαστε
Το ψαράκι δημιουργήθηκε από τους ιδιοκτήτες Θανάση και Αγγελική βασισμένο στην ιδέα του απλού και τίμιου φαγητού.
Με προϋπηρεσία πάνω από είκοσι χρόνια στον χώρο της εστίασης, με διακρίσεις και βραβεία για την μεσογειακή κουζίνα πραγματοποιήσαμε σε αυτό το χώρο την επιθυμία μας για επιστροφή στα βασικά.
Στηριζόμαστε στην τοπική παράγωγη και στη εποχικότητα της Σαντορινιάς γης για την δημιουργία του μενού μας, με τους γνωστούς πρωταγωνιστές των τοπικών προϊόντων όπως το τοματάκι, την φάβα, την κάπαρη, τη λευκή μελιτζάνα αλλά και τους λιγότερο γνωστούς όπως το στρογγυλό κολοκυθάκι, την καρδαμίδα, το κατσούνι ή τον φρέσκο αρακά.
Καλή σας όρεξη!